Christiaan van Mansfeld aan het roer bij Havas Boondoggle Amsterdam

Per 1 mei geeft Christiaan van Mansfeld leiding aan Havas Boondoggle Amsterdam. Hij neemt deze rol over van Sander Tacx die het bureau eind april heeft verlaten. Christiaan van Mansfeld komt van DDB&Tribal waar hij ruim 9 jaar de rol van
Deputy Managing Director heeft vervuld en een jaar Global Business Director was.
Bij Havas Boondoggle Amsterdam gaat hij weer nauw samenwerken met Menno Schipper en Nils Taildeman die sinds vorig jaar Executive Creative Director (ECD) zijn en daarvoor ook bij DDB&Tribal werkten.

Bij DDB&Tribal heeft Christiaan van Mansfeld diverse klanten onder z’n hoede gehad, waaronder Centraal Beheer Achmea, NS, McDonalds, Friesland Campina en Ziggo. Over z’n overstap zegt Christiaan van Mansfeld:
“Havas Boondoggle Amsterdam zit in een interessante fase. Ze zijn klein en behoren niet tot de gevestigde orde. Met de komst van Menno en Nils waait er een frisse wind. Er hangt een goeie energie. En er komende verrassende dingen naar buiten. Kortom, een mooi moment om in te stappen.”  

Menno Schipper ECD bij Havas Boondoggle Amsterdam is verheugd over de komst van Christiaan van Mansfeld:
“Christiaan is iemand die geen introductie nodig heeft. Hij heeft een groot reclamehart en heel veel ervaring. En hij is iemand met wie we altijd prettig hebben samengewerkt. Hij is de perfecte man om de ommezwaai die we vorig jaar hebben ingezet verder te trekken.”

In zijn rol rapporteert Christaan aan Christian de La Villehuchet, Chief Executive Officer Benelux and Nordics Havas Worldwide:
“Ik ben erg blij dat we iemand met zo’n sterke reputatie als Christiaan aan boord hebben. Hij heeft de juiste mix voor succes. Hij begrijpt als geen ander het belang van strategie en creativiteit in deze tijd. Hij is een mensenmanager met een focus op reputaties bouwen. In Amsterdam groeien we naar een model toe waarbij we vanuit een Havas Village totaaloplossingen aan gaan bieden aan onze klanten. Christiaan heeft het ideale profiel om hier aan mee te bouwen.”